Hotel Kúpele Sliač-Zdravé Srdce

1 lôžková štandard 1 lôžková štandard 1 lôžková štandard izba štandard 2 lôžková retro 2 lôžková retro 2 lôžková štandard 2 lôžková štandard apartmán apartmán apartmán apartmán apartmán kaviareň kaviareň kaviareň kúpalisko kúpalisko vernisáž
Destinácia: Slovensko, Banskobystrický kraj, Sliač
Kód zájazdu: 1056246
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Kúpele
Wellness
Ozdravné pobyty

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Kúpele Sliač-Zdravé Srdce

TV práčovňa, čistiareň nákupná pasáž chladnička,minibar lekárska služba balneocentrum bicykle kozmetický salón kaderníctvo jacuzzi, vírivka bedminton biliard masáž volejbal sauna golfové ihrisko stolný tenis tenis strážené parkovisko bezlepková strava diétny program fitness centrum trezor večerný program internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od centra: 300 m

Keď už máte dosť stresov a preplnených ulíc mesta, vydajte sa hľadať pokojný prístav, kde sa môžete zregenerovať od hlavy po päty, kde vládne duch spa a nerušenej regenerácie. Kde vás šikovné ruky masérov, či lekársky odborníci prenesú do úplne iného sveta. Takéto miesto už existuje ... v srdci Európy ... v srdci Slovenska ... vo Vašom srdci na Sliači.
Hotely v kúpeľoch Sliač ponúkajú všetko to, čo očakávate od príjemne strávených chvíľ v prekrásnom prostredí. Príjemné hotelové izby, skvelá kuchyňa, tím lekárskych odborníkov, liečebné procedúry, dokonca aj golfové ihrisko.

Nezabudnuteľné príležitosti ... kúpele Sliač sú ideálnym miestom na stretávanie sa ľudí bez ohľadu na dôvod. Skvelé reštauračné prevádzky s chuťou slovenskej a zahraničnej kuchyne, či iných kultúr, kaviarne priamo na kúpeľnom korze, krásne záhrady, nápadité miesta v lesoparkoch to sú kúpele Sliač .

VYBAVENIE:  hotelová recepcia non-stop, detský servis, TV, SAT TV, kúpeľný TV info kanál, internetová čitáreň, fax, copy, Wi-Fi zdarma, akceptácia platobných kariet, centrálny depozit, kúpeľná knižnica, denná domáca a zahraničná tlač, etážová služba, predaj suvenírov, spoločenské hry, práčovňa, transfery, kadernícky salón, kozmetický salón, obchody na kúpeľnom korze – suveníry, knihy, odevy, potraviny, strážené parkovisko

 

UBYTOVANIE:  Kúpeľný hotel Palace je architektonicky veľkoryso riešený multifunkčný komplex s hotelovou, reštauračnou a spoločenskou časťou v kategórii ***. Viacúrovňové riešenie prekrytých terás s typickou kúpeľnou kolonádou ponúka atmosféru, nádherné pohľady uprostred kúpeľného parku a kvetinových záhonov.

Typy izieb:

Štandard - 1 a 2 lôžkové zrekonštruované izby s WC, kúpeľňou, SAT TV, minibarom, rádiom, telefónom, zdravotníckou signalizáciou prvej pomoci, niektoré majú balkón

Retro - 2 lôžkové izby s WC, kúpeľňou, SAT TV, telefónom, zdravotníckou signalizáciou prvej pomoci


Dvojlôžkový apartmán štandard - zrekonštruované izby s WC, kúpeľňou, SAT TV, minibarom, rádiom, telefónom, zdravotníckou signalizáciou prvej pomoci a balkónom (oddelená spálňa + obývačka)

Štvorlôžkový apartmán štandard - zrekonštruované izby s WC, kúpeľňou, SAT TV, minibarom, rádiom, telefónom, zdravotníckou signalizáciou prvej pomoci a balkónom (2 spálne + obývačka)

 

STRAVOVANIE:  v komplexnej kúpeľnej starostlivosti má nezastupiteľnú úlohu správne nastavený stravovací program – je to výborne využitý čas na zmenu. Veď aj správna výživa môže byť spojením príjemného s užitočným pre svoje zdravie.
Skúsený odborný tím dietológov, dietných sestier a šéfkuchára pripravuje biologicky a energeticky vyváženú pestrú stravu.
Štandardom je vegetariánska a delená strava, denná ponuka rýb, ovocné a zeleninové misy, ale aj chutné múčniky z vlastnej cukrárne.
Pokojná atmosféra a príjemné kúpeľné prostredie je priam stvorené na to, aby sme si darovali čas. Čas na príjemné posedenie s priateľmi a rodinou. 

 

ŠPORT, ZÁBAVA, WELLNESS: procedúry sa poskytujú v liečebnom dome vzdialenom cca 300 m od Hotela Palace, požičovňa bicyklov a iných športových potrieb, biliard, stolný tenis, tenis, bedminton, volejbal, golf, turistika, cyklotrasy, kyslíkové trasy, fakultatívne výlety, spoločenské tanečné večery, program na voľný čas

 

Pobyt zdravé srdce obsahuje: plná penzia formou bufetu, pitný režim. Diétna strava v prípade odporúčania vášho lekára, procedúry: 1x minerálna vaňa+zábal, 3x plynové injekcie, 1x biovak - suchý uhličitý kúpeľ, 1x klasická masáž čiastočná (chrbtová zostava)

V cene je aj vstupná lekárska prehliadka, echokardiografia úplná, artériografia, diagnostika EKG, kontrola krvného tlaku a hmotnosti, výstupná lekárska konzultácia, laboratórne vyšetrenia: KO, glukoza, pečeňové testy (ALT,AST,GMT,bilirubín), obličkové testy (urea, kretinín), minerály (natrium, kalium), lipidy. U klientov užívajúcich Warfarín sa realizuje aj INR test na zrážanie krvi.

Bonus: 2x vstup do rehabilitačného bazéna na 1 hod.

Liečebné procedúry sa poskytujú v pondelok – sobota. Liečebné procedúry sa neposkytujú v nedeľu a počas štátnych sviatkov.

Generované systémom ProfiTour