Hotel Atene

Aqualandia Aqualandia Aqualandia Aqualandia Lunapark Lunapark Lunapark
Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Lido di Jesolo
Kód zájazdu: 1056284
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Atene

TV domáce zviera bicykle plážový servis piesočnatá pláž trezor internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 0 m
Vzdialenosť od pláže: 30 m

Zrekonštruovaný hotel Atene sa nachádza v centrálnej časti letoviska Lido di Jesolo. Je situovaný v blízkosti nákupných možností, neďaleko námestia Piazza Brescia a Piazza Mazzini.

Hotelová pláž s jemným pieskom a pozvoľným vstupom do mora sa nachádza cca 30 m od hotela, plážový servis (slnečník + 2 ležadlá na izbu) je v cene

Vybavenie a služby:

vstupná hala s recepciou, TV miestnosť, Wi-Fi zdarma, klimatizovaná reštaurácia, strešná terasa s barom, trezor, výťah, požičovňa bicyklov zdarma, bezplatné súkromné parkovisko pri hoteli, malé zvieratá povolené na vyžiadanie zdarma

Ubytovanie:

dvojlôžkové izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek ( môže byť aj poschodová posteľ ) sú vybavené sprchovacím kútom s WC, balkónom, TV/SAT, telefónom, sušičom na vlasy, trezorom, klimatizáciou, Wi FI

K dispozícii sú aj jednolôžkové izby.

Stravovanie:

Polpenzia - raňajky formou bufetu, 3-chodové večere s možnosťou výberu z menu. Možnosť doobjednania plnej penzie.

 

Lido di Jesolo ponúka klientom 15km dlhú pláž s jemným zlatistým pieskom, pozvoľným vstupom do mora a promenádou s množstvom reštaurácií, barov, kaviarní a obchodov.

V okolí:
Aqualandia bol 9-krát zvolený za tématický park č. 1 Aquatic v Taliansku a vytvára skutočný karibský ostrov v blízkosti Benátok. Oáza zábavy na 80 000 m2, kde nájdete atrakcie pre každú vekovú skupinu, od odpočinku cez zábavu až po extrémne športy.
Sea Life Aquarium skutočný morský park, ktorý je vybavený 30 veľkými nádržami s 5 000 exemplármi predstavujúcimi viac ako 100 morských druhov zo svetových morí: od morských koníkov po hviezdice, od medúz a obrovských lúčov manty po tajomné žraloky.
Jolly Roger Kapitán Jack a jeho posádka sú pripravení plaviť sa po otvorenom mori pri vzrušujúcom love na nepriateľskú loď, pripravení zaútočiť a chytiť legendárnu truhlicu s pokladom, čím oživia strhujúce príbehy Jacka Sparrowa, Henryho Morgana a Čierneho korzára.
Tématický park New Jesolandia je skutočným koncentrátom atrakcií, ktoré siahajú od klasických detských jázd po najmodernejšie a najtechnologickejšie pre mladú verejnosť. Tématický park otvorený každý deň od 8 do neskorých hodín ponúka viac ako 50 atrakcií. Vo Fun parku New Jesolandia sú tiež veľké relaxačné priestory a dobre zásobené stánky so sladkým občerstvením.
Tropicarium Park je veľká prehliadka zvierat v Jesole. Umožní vám vidieť živé plazy a dokonca aj žraloky. Najmä Aquarium & Reptilarium je výkladná skriňa, v ktorej môžete obdivovať hady, korytnačky, plazy a tropické ryby, ale aj pavúky, škorpióny a hmyz.
Gommapiuma - pre tých, ktorí nie sú nikdy unavení, je tu zábavný park Gomma Piuma s množstvom nafukovacích hračiek, na ktorých môžete skákať a vyliezať po nich, ďalšia príležitosť pre zábavu, vrátane malých detí.
Adventure Golf je jediný tématický minigolf v Jesole. Medzi palmami, vodopádmi, jazierkami a cestičkami, ktoré vytvárajú skutočné tropické prostredie, si hráči môžu zvoliť 2 rôzne ihriská, kde si môžu overiť svoje schopnosti.
Pista azzurra - motokáry. Ak máte radi rýchlosť, potom je pre vás Pista Azzurra s rozlohou viac ako 80 000 m2 ideálna! Táto trať v Jesolo je jedným z najdôležitejších športových okruhov na svete, je každoročne domovom motokárových súťaží, ako aj motorkárskych podujatí všetkého druhu a ideálnym cieľom pre všetkých, ktorí majú radi kolesá: od motokár po motardy a motokros!

Generované systémom ProfiTour