Dreams Beach Resort

Destinácia: Egypt, Šarm aš-Šajch (Sharm El Sheikh), Ras Um El Sid
Kód zájazdu: 1259761
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Potápanie

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Dreams Beach Resort

šnorchlovanie masáž volejbal sauna stolný tenis detský bazén plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum animačný program klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 7 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m

Poloha
Hotelový komplex sa nachádza v egyptskom meste Sharm el-Sheikh na Sinajskom polostrove. Letovisko Naama Bay je vzdialené asi 7 kilometrov a medzi turistami sa teší čím ďalej tým väčšej obľube. Turisti môžu na návštevu tohoto letoviska použiť hotelový autobus, ktorý jazdí 3x denne.

Vybavenie
V hoteli sa nachádza vstupná hala s recepciou, okrem toho tu majú turisti k dispozícii reštaurácie a niekoľko barov. V hoteli sú dva vonkajšie bazény a dva detské bazény.

Ubytovanie
Ubytovanie je ponúkané v príjemne zariadených dvojlôžkových izbách s možnosťou až dvoch prísteliek. Na každej izbe je k dispozícii vlastné sociálne zariadenie, klimatizácia a telefón. Balkón alebo terasa je súčasťou každej izby.

Strava
Program ALL INCLUSIVE zahŕňa raňajky, obedy a večere, ktoré sú podávané formou bufetu. Okrem toho je pripravované pre klientov počas dňa ľahké občerstvenie. 24 hodín denne sú rozlievané nealkoholické a miestne alkoholické nápoje (predovšetkým v Lobby bare).

Pláž
Hotel sa nachádza priamo pri príjemnej pláži. Pre klientov sú k dispozícii 3 piesočnaté pláže, ktoré majú terasovitý prístup a sú v blízkosti koralových útesov, preto sa odporúča použiť obuv do vody. Na plážach sú ležadlá, slnečníky a plážové osušky k dispozícii zdarma.


Služby
V hotelia sa konajú animačné a večerné programy. Klienti môžu zdarma využiť fitness alebo si zahrať stolný tenis a plážový volejbal. Za poplatok sú v hoteli k dispozicii masáže, parné kúpele a klienti môžu navštíviť saunu. 

Generované systémom ProfiTour