Hotel Nikola

Hotel Nikola - hotel - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - hotel - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - hotel - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - hotel - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - hotel - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - izba - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - izba - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - izba - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - terasa - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - hotel - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - recepcia - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - reštaurácia - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - záhrada - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - pláž - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - mesto - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - mesto - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - mesto - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice Hotel Nikola - mesto - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Vodice
Destinácia: Chorvátsko, Severná Dalmácia, Vodice
Kód zájazdu: 1271388
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Nikola

TV nákupná pasáž chladnička,minibar lekáreň vodné bicykle windsurfing, surf wellness, spa bazén vnútorný parkovisko detská postieľka tobogan, šmýkačka vodné športy na pláži plážový servis bar na pláži štrková pláž fitness centrum internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 1 km
Vzdialenosť od pláže: 300 m
Rýchly popis:

Elegantne zrenovovaný hotel obklopený krásnou záhradou sa nachádza v pokojnej časti Vodíc. Je vhodný pre všetkých, ktorí majú radi oddych, príjemné posedenie na terase, ale radi si zájdu aj do živého centra s obchodíkmi a reštauráciami v úzkych kamenných uličkách mesta. Dovolenku si môžete spríjemniť aj organizovaným výletom do blízkych národných parkov Krka, Kornati a Plitvice, ako aj na ďalšie prekrásne miesta. Oficiálna kategória hotela je 3*.  


Poloha:
asi 300 m od pláže a približne 1 km od centra Vodíc, kde v letných mesiacoch premáva turistický vláčik.

Hotel:
 na prízemí je reštaurácia a veľká otvorená terasa, dalmatínska konoba, ktorá ponúka jedlá miestnej kuchyne, vnútorný bazén s wellness (v letných mesiacoch uzavretý), detské ihrisko. Bezplatné parkovisko je priamo pri hoteli. Wi-Fi pripojenie je zdarma. Recepcia je otvorená 24 hod. denne. V blízkosti hotela sa nachádzajú tenisové a futbalové kurty, volejbalové a minigolfové ihrisko.

Izby:
  moderné klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky, všetky majú kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC, SAT TV s plochou obrazovkou, písací stôl,  telefón a  minibar. Časť izieb má francúzsky balkón a časť má klasický balkón. K dispozícii je detská postieľka zdarma na vyžiadanie.

Stravovanie:
raňajky formou bufetových stolov a večere servírované (výber z 3 menu).

Pláž:
  štrková pláž s pozvoľným vstupom do mora vzdialená od hotela cca 300 m. Na pláži sú k dispozícii sprchy. Nájdete tu tiež bary, reštaurácie a kaviarne. Za poplatok: slnečníky a ležadlá na pláži, možnosť vodných športov (vodné bicykle, skútre), tenisové kurty a minigolf.

Doprava:
autobusová, individuálna

V cene je zahrnuté:
7x ubytovanie s polpenziou, klimatizácia, TV, Wi-Fi, parkovanie, služby delegáta.

V cene nie je zahrnuté:
 

Doprava: KLIM BUS 135 EUR/osoba, príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 30 EUR/osoba. Povinné príplatky: pobytová taxa pre osoby od 18 rokov 21 EUR/osoba/7 nocí, pobytová taxa 12-18 rokov 10,50 EUR/osoba/7 nocí. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo PLUS 5,00 EUR/os./deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,50 EUR/deň. 

Nástupné miesta: BA, KE - bez príplatku, PO - 5 EUR, TT, Sereď - 10 EUR, NR, PN, TO - 15 EUR, NM, TN, PE, MI, HE, PP, VT - 18 EUR, BB, ZV, ZH, PD, PB, ZA, MT, LM, PB, PU, RK - 20 EUR. Upozornenie: miestenky nie je možné zakúpiť.               


Typ stravy:
polpenzia

Informácie o krajine a stredisku:

CHORVÁTSKO

Viac ako tisíc km dlhé jadranské pobrežie medzi Umagom na severe a Dubrovníkom na juhu je už dávno známe ako raj pre milovníkov mora, potápania, dobrého vína a vynikajúcej kuchyne. Dlhé pláže, termálne pramene, mohutné pohoria, či malebné mestá v nížine – to všetko ponúka návštevníkovi Chorvátsko. V neposlednom rade priateľské obyvateľstvo, s ktorým sa dorozumieme aj bez slovníka, je dôvodom k tomu, že Chorvátsko je pre slovenských turistov krajinou číslo jeden.


VODICE
Jedno z najkrajších stredísk na pobreží Jadranského mora sa rozprestiera v malebnej zátoke cca 10 km severne od Šibeniku. Cez deň živé stredisko plné života na rušnej promenáde plnej obchodíkov a stánkov s ovocím, kaviarní a barov, sa večer pri západe slnka mení na romantické mestečko s kamennými uličkami. Nočný život ožíva večer v rôznych kluboch, tanečných terasách a aj na známej Haciende – diskotéke pod holým nebom.


Fakultatívne výlety:

NP Kornati - celodenný výlet loďou do národného parku Kornati.

NP Krka - výlet loďou so vstupom do národného parku

Selo Roca - návšteva usadlosti pre výrobu pršutu, olivového oleja a vína s ochutnávkou.


Generované systémom ProfiTour