Zámok Buchlovice, plavba Baťovým kanálom a kúpele Luhačovice

Destinácia: Česká republika, Zlínsky kraj
Kód zájazdu: 1304224
Cena od: 159 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

06.07.2024 2 dni First Minute 159 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Poďte sa plaviť známym Baťovým kanálom a navštíviť romantické zámky a záhrady. Zavítate aj do jednych z najkrajších a najlepších kúpeľov v Čechách do Luhačovíc. Okrem toho navštívite aj čarokrásny zámok Buchlovice, ktorý bol postavený z lásky a ojedinelú atrakciu Kovozoo.
Program :
1.deň :
odchod zo Slovenska v ranných hodinách. Prvou zastávkou bude čarokrásny zámok Buchlovice, ktorý bol postavený z lásky.
Dal ho vystaviť Jan Dětřich Petřvaldský z lásky pre svoju manželku, ktorá sa však bohužiaľ dokončenia zámku nedočkala a po svadbe nečakane skonala. Prehliadnete si nielen luxusne zariadené interiéry, ale prejdete sa po okúzľujúcej barokovej záhrade a po rozsiahlom anglickom parku.
V popoludňajších hodinách spoznáte kraj v okolí rieky Morava atraktívnou plavbou po Baťovom kanále, ktorá bude jednoznačne príjemným zážitkom. Oddýchnete si a budete sa kochať prírodou počas rekreačnej plavby.
Deň môžete zakončiť príjemným posedením pri víne v niektorom z moravských sklepov alebo vinární. Vo večerných hodinách odchod na hotel. Ubytovanie. Nocľah.

2.deň :
po raňajkách zamierite do Vizovíc, ktoré sú rodiskom obľúbeného českého herca Boleka Polívku, ktorého si neodmysliteľne spájate s filmami Balada pro banditu, Šašek a královna a Dědictví aneb kurvahošigutentag.
Prehliadnete si zámok Vizovice s bohato zdobenými interiérmi, kde nájdete kvalitný nábytok, množstvo porcelánu a orientálne predmety.
Nezabudnite vo Vizoviciach ochutnať pálenku Jelínek, ktorá pochádza priamo odtiaľto a má vyše 400-ročnú tradíciu. Vplyvom vhodných klimatických podmienok sa vo vizovickom regióne mimoriadne darí ovocným stromom predovšetkým slivkám. Po návšteve Vizovíc si pozriete nevšednú atrakciu, ojedinelú ZOO v celej Európe -  Kovozoo.
Nájdete tu 250 zvierat vytvorených z kovového šrotu v životnej veľkosti. Svojou prepracovanosťou a dokonalosťou sú takmer autentické so živými. Môžete uvidieť žirafy, slony, ťavy, gorilu, nosorožcov, korytnačky,...
Na záver zamierite do Luhačovíc, ktoré sú štvrté najväčšie a najkrajšie kúpele v Českej republike. Nachádzajú sa v malebnom údolí nedotknutej prírody. Jedinečné liečivé pramene radia Luhačovice k najlepším kúpeľom v Európe.

Pozrite si toto krásne kúpeľné mestečko, jeho nenapodobiteľnú architektúru a pekné prostredie. Kúpele vďačia za svoju popularitu 12-tim minerálnym prameňom, z ktorých najznámejší je "Vincentka". Prechádzka mestečkom po kolonáde je relaxom pre každého človeka.
Individuálny program. V prípade záujmu možnosť kúpania v niektorých z kúpeľoch ( na 2 hodiny), ktoré sú prístupné verejnosti. Odchod z Luhačovíc na Slovensko približne o 17:00 hod.. 
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
1 x ubytovanie v hoteli 3* 
1 x raňajky
služby overeného sprievodcu CK
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka  7 € / osoba ( môžete si vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...)
nástupné miesta a príplatky:
Nitra 9 € (garantovaný zvoz)
Sereď 9 € (garantovaný zvoz)
Trnava 9 € (garantovaný zvoz)
Bratislava 0 € (garantovaný zvoz)
Všetky nástupné miesta budú realizované
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň

príplatok za jednolôžkovú izbu 40 € / osoba / noc
plavba po Baťovom kanále - 180 Kč / dospelá osoba, 90 Kč / deti od 3-15 rokov
zámok Buchlovice - 170 Kč / dospelá osoba, 120 Kč / mládež od 6-18 rokov, 120 Kč / seniori nad 65 rokov, deti do 6 rokov zadarmo
zámok Vizovice - 120 Kč  / dospelá osoba, 80 Kč / deti od 6-15 rokov, 80 Kč / seniori nad 65 rokov, deti do 6 rokov zadarmo
KOVOZOO - 50 Kč / osoba ( cena je pre všetky vekové kategórie rovnaká ), deti do 3 rokov - zadarmo
vstup do wellness hotel Alexandria 4* -  500 Kč / 120 min / osoba ( v prípade záujmu)


Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Generované systémom ProfiTour