Royal Lagoons Resort & Aqua Park

Destinácia: Egypt, Hurghada
Kód zájazdu: 1316002
Cena od: 703 €
Príplatky od: 0 €
Pobytové zájazdy
Potápanie
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

04.08.2024 5 dní First Minute 703 € +0 € odlet: Košice letecká

Royal Lagoons Resort & Aqua Park

doprava na pláž TV nákupná pasáž chladnička,minibar lekárska služba diskotéka jacuzzi, vírivka potápačské centrum, lekcie potápania konferenčná miestnosť masáž turecké kúpele, hammam sauna wellness, spa tenis detská postieľka detské ihrisko tobogan, šmýkačka detské animácie miniklub detský bazén vodné športy na pláži plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž fitness centrum trezor aquapark večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 6 km
Vzdialenosť od letiska: 4 km

Poloha:
Priamo pri pláži cca 4 km severne od letiska a cca 6 km od centra Hurghady.

Vybavenie:
Rezort sa skladá z troch hlavných budov a niekoľkých víl zasadených v záhrade. Všetkých 366 izieb je po renovácii a ponúka klientom všetok komfort. K dispozícii je recepcia, vstupná hala, hlavná a a la carte reštaurácia (talianska, ázijská), niekoľko barov, niekoľko bazénov a 2 lagúny (pri bazéne lehátka a slnečníky zadarmo, osušky orptoi kauciu, denná výmena zadarmo), aquapark (šmykľavky pre deti aj dospelých, prístupné v určené časy), obchodná pasáž, odinácia lekára, konferenčná miestnosť, shisha bar (za poplatok).


Deti:
Detská postieľka, detský bazén so šmykľavkami a tobogánmi, miniklub, ihrisko, minidisko.


Wellness:

Za poplatok:masáže,jacuzźi,turecký kúpeľ,para, sauna.

 
Izby:
DR:kúpeľňa / WC (sušič vlasov), klimatizácia, telefón, TV, mini chladnička (denne doplňovaná fľaša vody zadarmo), trezor, balkón alebo terasa.  
DRS:viď DR, priestrannejšie.  
DRP:viď DR, môže byť znevýhodnený polohou.


Stravovanie:

All inclusive:
Raňajky (7:00-10:00) Neskoré raňajky (10:30 - 11:30) Obed (13:00-15:00) Večera (19:00-22:00) Neskorá večera (23:00 - 01:00) Ľahký snack (16:00 - 17:00) Vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:30 do 23:00. 
 

Pláž:
Hotelová piesočná pláž je vzdialená cca 5min jazdy od hotela. Pravidelná kyvadlová doprava po celý deň zadarmo. Plážový bar pre klientov zadarmo (nápoje po celý deň, ľahký snack v čase obeda). Lehátka a slnečníky zadarmo.Osušky za kauciu (denná výmena). Pri vstupe do vody môžu byť kamienky a menšie kamene – odporúčame topánky do vody.

 
Zábava:
Animačné programy pre deti a dospelých. Diskotéka, večerné barbeque.


Šortová ponuka:
Zdarmo:Tenis (1x za pobyt, potom za poplatok) 
Za poplatok: Vodné športy na pláži, šnorchlovanie, posilňovňa 


Internet:
Zadarmo:WiFi v lobby hoteli 

Zvláštnosti:
Hotel má aquapark v rámci rezortu.

Karty:
VISA, MC/EC

Web:
http://royallagoonsresort.com



Generované systémom ProfiTour