Miami Hotel

Destinácia: Španielsko, Katalánsko (Barcelona), Calella
Kód zájazdu: 1324007
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Miami Hotel

izby pre hendikepovaných TV herňa bicykle biliard parkovisko detská postieľka miniklub detský bazén trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 200 m
Vzdialenosť od pláže: 450 m
Poloha:
Miami Hotel sa nachádza na pobreží Costa de Barcelona v pobrežnom letovisku Calella, ktoré svojim návštevníkom ponúka 3km pláží a zátok, s kulisou hôr a v tesnej blízkosti prírodnej rezervácie Montnegre-Corredor. Hotel má ideálnu polohu a na nachádza sa len 450 m od pieskovej pláže a len 200 m od centra mesta s množstvom nákupných možností, reštaurácii a kaviarní. Navyše vďaka blízkosti autobusovej zástavky (50 m) a vlakovej stanice (300 m) je zároveň aj skvelým štartovacím bodom k ďalšiemu skúmaniu tejto pestrej oblasti. Urobte si čas a návštevte staré mesto s jeho historickou architektúrou, Dalmau park alebo promenádu Manuel Puigvert.

Ubytovanie:
K dispozícii sú: jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby s prístelkou
Všetky komfortne zariadené izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou s toaletnými potrebami, sušičom vlasov, klimatizáciou, satelitnou TV, telefónom s priamou voľbou, trezorom (za poplatok), písacím stolom so stoličkou, balkónom s posedením a detskou postieľkou (len na vyžiadanie).

Služby hotela:
24-hodinová recepcia, reštaurácia, bar, vonkajší bazén, detský bazén, mini klub, slnečná terasa, ležadlá a slnečníky pri bazéne, animačný program, herňa, biliard, večerný program a zábava, upratovanie, bezplatné WI-FI pripojenie vo vymedzených verejných priestoroch, klimatizácia, rezervácia vstupeniek, služba organizácie výletov, obedové balíčky (na vyžiadanie), požičovňa áut/bicyklov, nočný strážnik, sprcha dostupná pre klientov v deň odchodu, úschovňa batožiny, vonkajšie parkovanie, výťah, bezbariérový prístup, izby/zariadenie pre telesne postihnutých

Stravovanie:
Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky, polpenzia, plná penzia, all inclusive
Raňajky, obedy a večere formou bufetu, počas dňa (vo vybranom čase) občerstvenie v snack baroch, plážovom bare a lokálne produkované nealkoholické a alkoholické nápoje, soft drinky: pivo, víno, džús, minerálna voda (10:00 – 24:00).

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45-2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Generované systémom ProfiTour