Sol Varadero Beach

Destinácia: Kuba, Matanzas, Varadero
Kód zájazdu: 1328919
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Exotika
Potápanie
Len pre dospelých

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Sol Varadero Beach

TV basketbal chladnička,minibar salón krásy kaderníctvo katamarán kajak, kanoe potápačské centrum, lekcie potápania masáž volejbal wellness, spa stolný tenis tenis vodné športy na pláži piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 3 km
Vzdialenosť od letiska: 152 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m

Poloha:
Hotel sa nachádza približne 3 km od centra strediska Varadero a cca 3,5 km od obchodného strediska Plaza América. Letisko Santa Clara je vzdialené približne 202 km, letisko v Havane cca 152 km. Hotel je určený iba pre hostí starších ako 16 rokov.

Vybavenie:
Vstupná hala s recepciou, 356 izieb v niekoľkých trojposchodových budovách, 2 hlavné reštaurácie, 4 reštaurácie a la carte, 3 bary, bazén, terasa so slnečníkmi a lehátkami, posilňovňa, zmenáreň, obchod so suvenírmi.


Wellness:
Za poplatok: masáže, rôzne relaxačné procedúry, kaderníctvo, salón krásy.

Izby:
Dvojlôžková izba: kúpeľňa/WC (sušič vlasov), klimatizácia, TV/sat., telefón, minibar - s vodou (len v deň príchodu), trezor, set na prípravu kávy a čaju, žehlička, žehliaca doska, balkón alebo terasa.
Ostatné typy izieb (pokiaľ nie je uvedené inak, majú izby vyššie uvedené vybavenie)
Dvojlôžková izba Superior: priestrannejšie izby s rozkladacím gaučom, minibar doplňovaný, darček na izbe na privítanie, 1x za pobyt špeciálna večera s homárom (pri pobyte aspoň na 7 nocí, na vyžiadanie), 3 garantované večere v reštauráciách a la carte (pri pobyte na 7 nocí), v deň odchodu garantovaný late check-out do 15.00 hod.

Stravovanie:
All Inclusive
Raňajky, obed a večera formou bufetu.
Vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby a originálnych značiek (24 hodín denne).
Občerstvenie formou snacku počas dňa.
4 a la carte reštaurácia (medzinárodná, kubánska, talianska a mexická), nutná predchádzajúca rezervácia, obmedzená kapacita.
3 bary (lobby bar, aquabar, snack bar).

Pláž:
Hotel sa nachádza pri krásnej piesočnej pláži. Lehátka a slnečníky zadarmo.

Športová ponuka:
Zadarmo: posilňovňa, tenis, nemotorizované vodné športy (šliapadlá, katamarán, kajaky), plážový volejbal, basketbal, stolný tenis.
Za poplatok: motorizované vodné športy, potápanie.


Zábava:
Hotel organizuje denné animačné programy a večernú show.
Za poplatok : Disco club Havana Café

Karty:
VISA, EC/MC.

Internet:
Zdrama: Wi-Fi v areáli hotela.

Oficiálna kategória:
4 hviezdičky

Poznámka:
Pri ceste na Kubu je po držiteľoch cestovného pasu EÚ vyžadované vstupné vízum, ktoré nie je zahrnuté v cene zájazdu. CK môže vízové karty na vyžiadanie klienta zaistiť.
Rozsah a kvalita vyššie uvedených služieb a aktivít môže byť ovplyvnená zavedením prípadných hygienických či protiepidemických opatrení v danej destinácii.

Generované systémom ProfiTour