Mexiko - all inclusive 13 dní

Prílet do niekoľko miliónovej metropoly Mexico city. Sme 2200 m.n.m. a prekvapí Vás tento najväčší s /uploads/galleries/5010/mexiko_trinast.jpg Môžete sa rozhodnúť pre ešte väčší luxus. Toto je náš BUBO prémium exkluzívny hotel Rosewood Mayakob Karibik je jedno z najkrajších svetových morí, pochopíme prečo.
foto: archív BUBO Deň po prílete máme naplánovaný výlet na svetoznámy Toetihuacán. Nezabudnúť si zobrať opaľovací krém Tajomné Teo...Mal pripomínať svojou veľkosťou horu za sebou? Foto: Laura LACKOVIČOVÁ - BUBO Verili by ste, že táto pamiatka je len za bránami Mexico city - jedno z najväčších miest sveta? foto Mexičania stavali státisícové metropoly v dobe keď Londýn bol len mestom drevených chatrčí. Pohľad z Jarný pohľad na starobylé mesto Teotihuacán z vrcholu pyramídy slnka.
foto: Ivana ĎURČOVÁ - BUBO Tajomné pyramídy. Boli tu hrobky či chrámy. BUBO sprievodca Vám všetko vysvetlí. foto: Ivana ĎURČOVÁ Najväčšie mesto Ameriky, ktoré ani miestni taxikári dobre nepoznajú. Zaskočíme ich?
foto: archív BUB Potom sa vydáme do starého srdca Mexico city a pozrieme si pamiatky vrátane Baziliky Panny Márie Gua Desiatky miliónov ľudí vrátane nás sa ročne pozrú na legendárne plátno, na ktorom je vyobrazená pann Zazrieme na našej ceste nejaké oslavy? Myslíme si, že áno. Mexiko je farebné, voňavé a plné tradícií Lebky sú úplne všade. Po španielsky ich nazývajú calaveritas a symbolom Dňa smrti sa stali začiatkom Ochutnáte aj takúto mexickú čokoládovú omáčku, Mole poblano? Jemne štipľavá sladko-slaná. foto: Laur Monument revolúcie v hlavnom meste pripomína turbulentnú minulosť 19. a 20. storočia. 
foto: archív Desiatky metrov vo vzduchu púšťajúc sa hlavou dole - to sú voladores. Pre oko diváka riskujú život.
V celom Mexiku nájdete tradičných hudobníkov Mariachi. Kde ich je najviac? Pôjdeme sa tam pozrieť.
f Mexické jedlo je svetoznáme, iné, dobré a často aj pikantné. Pred odletom začnite viac používať chil Mexiko = Chilli, Chilli = Mexiko.
foto: archív BUBO Legendárne mesto a svetové najznámejšie letovisko prvej polovice 20. storočia. Kto nebol v Acapulcu, Chlapci skákajúci zo skaly z výšky 35 metrov do menej ako 5 metrov hlbokej vody. Adrenalínová atrakc Folklórne tradície, krásne ženy a tanec.
foto: archív BUBO Pešo naprieč celou zátokou.
foto: archív BUBO V Cancune je veľa Sirén. 
foto: archív BUBO V Cancune odporúčame zaujímavé potápanie alebo šnorchlovanie v podvodnom múzeu Musa. V podvodnom múzeu Musa sa ukrýva okolo 500 sôch. Odkryte ich príbeh. Cancún nie je len more, ale aj komercia a nákupy.
foto: archív BUBO Pohoda pri Karibiku. 
foto: archív BUBO Tajomná pyramída boha Kukulkána je len na skok od Karibiku. Chichen Itzá sa zapísalo medzi 7 novodob Dokonale modrá voda, žiadne medúzy, biely piesok a predkolumbovské pamiatky v okolí archeologického Tulum je jediné miesto v Mexiku, kde sa na skok od pamiatky môžete dosýta okúpať v mori. foto: archí Hlboké tajomné cenotes naprieč celým yucatánskym polostrovom, kde sa okúpete v minerálke. Cenotes sú Ak sa nerozhodnete pre žiadny z fakultatívnych výletov, ostávate na pláži obdivovať a vychutnávať si Dávame do pozornosti najbližší ostrov Isla Mujeres, ktorý ponúka možnosť širokého vyžitia počas poby Najkrajšie rozľahlé hotelové komplexy sú práve tu. BUBO prémium hotel Iberostar Paraiso Beach, v obl Dovolenka na mexickej riviére si doslova žiada golf. Royal Soris Cancun v hotelovej zóne Cancun. 
foto: Ľubor KUČERA - BUBO Royal Solaris Cancun - uprednostníte bazén alebo more?
foto: Ľubor KUČERA - BUBO Pláž pred hotelom Royal Solaris Cancun
 foto: Ľubor KUČERA - BUBO Západ slnka v Cancúne na pláži. 
 foto: Ľubor KUČERA - BUBO Prémiový hotel Paradisus Cancun - vedeli ste, že tu spáva aj španielsky kráľ Juan Carlos? 
foto: Par Prémiový hotel Paradisus Hotel Cancun a jeho pláž, na ktorú budete mať len zopár krokov. 
foto: Para Prémiový hotel Paradisus Hotel Cancun. 
foto: Paradisus Hotel Cancun Prémiový hotel Paradisus Hotel Cancun. 
foto: Paradisus Hotel Cancun Prémiový hotel Paradisus Hotel Cancun. Budete preferovať more alebo jeden zo štyroch bazénov?
foto: Oddychujte po dokonalom poznaní Mexika s BUBO ako kráľ v rezorte Rosewood Mayakoba. foto: Rosewood M Luxusne zariadené suity a rezidencie prémiového hotela Rosewood Mayakoba potešia každého náročného l Luxusné reštaurácie v rezorte Rosewood Mayakoba BUBO prémium hotel potešia každého správneho gurmána Súčasťou prémiového hotela Rosewood je dokonca aj takáto škola varenia. 
foto: Rosewood Mayakoba Can
Destinácia: Mexiko
Kód zájazdu: 1333935
Cena od: 3 853 €
Príplatky od: 569 €
Doprava: letecká
Termín: 20.05.2024 13/12 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83440080

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Mexico City Typ ubytovania:
Mexiko, Mexiko, Mexico City
Acapulco
Mexiko, Guerrero, Acapulco
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Generované systémom ProfiTour